O podjetju

Z mizarsko obrtjo smo pričeli že leta 1964 v majhni delavnici, sedaj delamo v novih, večjih, dobro opremljenih in urejenih prostorih, a še naprej na isti lokaciji. Les nam je prirastel k srcu, spoštujemo ga in iz njega se trudimo izdelati kvalitetne stvari, ki bodo uporabnikom služile še dolga desetletja. Ljubezniv odnos do naših izdelkov skušamo prenesti tudi na stranke.

Če uporabite za izolacijo zunanjih sten ali strehe stavbe ekspandirano izolacijsko pluto, boste bistveno prihranili denar za ogrevanje in hlajenje. Pluta je trajna in je tudi odlična zvočna izolacija. Ker je 100% naravna brez dodatkov, nima škodljivega vpliva na kvaliteto zraka v notranjih prostorih. Pri uporabi v medetažni konstrukciji, bo zmanjšala tudi udarni zvok.

Les je od nekdaj nenadomestljiv gradbeni material za notranjo opremo. Ima najboljše razmerje med toplotno izolacijo in ohranjanjem toplote in zmanjša stroške ogrevanja v vsakem prostoru. Je prepusten za zrak, antistatičen, ne ustvarja škodljivih hlapov in regulira vlažnost zraka, zato skozi vse leto skrbi za prijetno počutje v stanovanju. Poleg dviga kvalitete življenja v taki stavbi, se poveča tudi njena vrednost. Je okolju prijazen, obnovljiv in ne ustvarja odpadkov, zato z uporabo lesa in plute tudi vi prispevate k varovanju okolja in ohranjanju tradicije stavbarstva na naših tleh.

Smo prava izbira za vas, če vas zanimajo naslednji izdelki:

  • stopniščni ročaji, nosilci ročajev, ograjne deske in okrogle palice raznih premerov
  • zaključne letve za talne in stenske obloge ter skobljane letve za druge namene
  • ekspandirana izolacijska in proti vibracijska pluta
  • pritrdilni material za obloge in letve, profilna šablona, naravni izdelki za zaščito lesa.

Če potrebujte nasvet, si vzamemo čas, da skupno najdemo najprimernejšo rešitev.

JERMOL d.o.o.

Poljubinj 4a
5220 Tolmin